Sport streaming online

Live Stream med Zlatan

Sport streaming online blir vanligare och vanligare, skillnaden är att det finns lagliga aktörer med rättigheter för matcherna och luriga sajter som varken har rättigheter eller rätt plattformar för att sända kvalitativa matcher från de olika ligorna i fotbollsvärlden samtidigt som de kan innebära att användarna får virus. Och virus vill man ju inte få när man vill se Zlatan Ibrahimovic, Victor Nilsson Lindelöf och gänget.

När nu Zlatan Ibrahimovic bekräftar att han förlänger med Manchester United så är många ivriga att få se Manchester United via live stream som dessutom har startat säsongen strålande i Premier League. Hur väl återställd är Zlatan ifrån sitt skadade knä, enligt hans egen Instagram verkar knät vara i bra form då han nyligen lade upp en video när han hoppsparkar åt båda håll med texten “Which knee”. Han har också fått ökad konkurrens i och med värvningen av Romelu Lukaku som presterat på hög nivå i inledningen av säsongen.

Jämfört med förra säsongen är nu Manchester United tillbaka i Champions League och där kommer britterna att möta Benfica, CSKA Moskva och Basel. Det innebär att det kan bli en hel del svenskmöten i höst då Pontus Wernblom spelar i CSKA Moskva och Alexander Fransson i Basel. Manchester United ses som stora favoriter i gruppen. Totalt är det åtta svenskar med i Champions League och Emil Forsberg gör bland annat sin debut i den prestigefyllda turneringen med sitt RB Leipzig som för övrigt också gör sitt första framträdande i turneringen som klubb.

Bettingsajter med live streamad sport

Det finns ett väldigt smidigt sätt att få se Zlatans Manchester United och andra topp fotbollsklubbar genom olika spelbolag som erbjuder live streamad sport. Det enda man behöver göra är att registrera sig och göra en insättning för att få tillgång till ett brett utbud hos olika spelbolag.

Till skillnad från de många andra sajter har spelbolagen köpt in rättigheter för att visa olika matcher, ligor och event live online. Spelbolagen är då med och bidrar ekonomisk till ligorna som så många vill följa och få tillgång till. Dessutom finns det genom spelbolagen tillgång till häftiga premiumsändningar med live sport online direkt i din dator eller smartphone.

Zlatan är intresserad av kampsport

Det är ingen hemlighet att Zlatan är ett stort fan av kampsport och han har bland annat hyllat den svenska UFA-fajtern Alexander Gustafsson när han slog Jimi Manuwa under 2014 i UFC Fight Night, Manuwas första förlust i karriären. “Stort grattis Alex! Jag är mer glad för din seger än min match och mitt rekord i dag. Bältet nästa. Braaaaaaaaaaavo!” kommunicerade Zlatan då via sin app. Gustafsson själv har sagt att han är övertygad om att Zlatan skulle vara en bra fajter och under Zlatans rehab efter knäskadan har han marknadsfört mottot “Lions don’t compare themselves to humans”.

Det är ingen vild gissning att Zlatan kommer sitta bänkad och se Floyd Mayweather Jr vs Conor McGregor på lördag. Möjligheten finns att se gratis live stream mellan Mayweather och Conor McGregor! Det är en fajt som alla har pratat om sedan det blev officiellt tidigare i år att den obesegrade boxaren Floyd Mayweather Jr blev utmanad av MMA-stjärnan Conor McGregor som aldrig tidigare gått någon boxningsmatch,

Problem med olaglig live stream

Det är inte bara störande för användare med pop up annonser och integrerade annonser på vissa sajter som visar sport live via stream utan rättigheter, det kan också vara så att man utsätter sin dator eller smartphone för virus. Det blir allt vanligare att annonser visas integrerat i streams där ett fejkat kryss syns i hörnet och när användaren klickar där skickas man vidare till en annan domän som kan vara farlig för användaren och som i värsta fall kan göra att någon tar del av viktig information på din dator som till exempel lösenord och ekonomiska koder. Det är helt enkelt onödigt att utsätta sig för den risken när det finns gratis livestreams med rättigheter hos olika spelbolag.