Zlatan fru – det vet vi om Helena Seger

Trots den mångåriga kärleksrelationen med en av världens största fotbollsspelare har Helena Seger lyckats hålla sig relativt hemlig. Någon “Zlatan fru” är knappast en titel hon går under, tvärtom är Seger mycket mer än så.

Så, har Zlatan fru eller är han och Helena Seger ett långlivat par utan att vara gifta? Vad har hon gjort vid sidan av att vara medias Zlatan fru? Frågorna är många när det gäller den hemlighetsfulla kvinnan Helena Seger.

Helena Seger träffar Zlatan

Familj] med giftermål och barn var kanske inte något den 19-åriga Zlatan tänkte på när han för första gången stötte på Helena Seger. Eller vem vet, enligt källor var det inte direkt kärlek från Helenas seger, men kanske visste Zlatan redan då att hon skulle bli hans stora kärlek. Trots en åldersskillnad på 12 år var tids nog kärleken bekräftad och paret har sedan dess hållit ihop.

Det var länge en för medierna okänd relation och även när surret började gå lyckades Helena Seger hålla sin person tämligen hemlig. Zlatan blev så småningom ett känt namn även internationellt hade tidningarna fortfarande svårt att hitta skvaller om Zlatans svenska flickvän. I den Zlatan film som kom ut för några år sedan fanns ingen scen där någon Helena Seger dyker upp. Ett bevis på att hon inte fiskar efter uppmärksamhet i onödan!

Zlatan familj

Giftermål eller inte?

Helena Seger berättade i en av de få intervjuer hon gett om förväntningarna om att bli Zlatan fru på papperet. Paret har varit tillsammans i över 20 år och med stor sannolikhet blir det inget giftermål. Hon lägger nämligen inte någon större vikt vid att gifta sig med Zlatan.

Det har aldrig varit Zlatans pengar eller kändisskap som varit målet för Helena och att byta efternamn är inte av intresse för den tuffa Malmötjejen. Seger behöver inget “Ibrahimovic” för att nå hennes egna mål. Det är hennes egen seger som står bakom allt hon åstadkommit under sin imponerande karriär.

Segers karriär som affärskvinna

När Helena träffade Zlatan i början av 2000-talet studerade hon marknadsföring samtidigt som hon jobbade som bartender i Malmö. Hon lyckades med studierna och fick så småningom ledande chefstjänster på stora bolag. Dessutom har hon tidigare jobbat för kända modeföretag.

Sannerligen är Helena Seger allt annat än en klassisk fotbollsfru. Hon har skinn på näsan och står stadigt på jorden. Det här är något även Zlatan hyllar henne för i många intervjuer. Dessutom har båda pratat om att Seger är den som ska ta upp karriären när fotbollslegendaren ställer skorna på hyllan. Då är det Zlatans tur att ta hand om hemmaplanen!